София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

10 години в услуга за Вашия дом и семейство

В услуга за Вашия дом

10 години в услуга за Вашия дом и семейство
10 години Кристанита

Днес, на 09.09.2020 г. Кристанита навърши цели 10 години!

Ние не сме супергерои, ние сме просто екип от хора с една простичка мечта – да направим делника ви малко по-лесен, да отнемем от бремето ви, когато сте болни, да се погрижим за децата ви, когато сте заети и, най-вече, да носим спокойствие в домовете ви, повече мигове отвъд злободневното и повече време със семейството.

На този ден преди точно 10 години беше първият работен ден на нашия малък, но сплотен колектив. Предложихме помощ в домакинството, отдавайки сърцата си за вас. Постарахме се да улесним общуването между хората, да подобрим продуктивността ви и да се превърнем в олицетворение на харизма и доверие.

Днес екипът ни е значително по-голям, а наборът от услуги се увеличава постоянно, не без помощта на нашите партньори. Това е огромно щастие за нас – да виждаме как нашата „рожба“ Кристанита се разраства в полза на вашата нужда от добър и надежден помощник в дома.

Ние не сме супергерои, нито нашите служители са вълшебници. Магията на нашия успех е в досега с вас, нашите клиенти, партньори и приятели.

Това да сме полезни, да станем част от вашето семейство и да виждаме усмивките от облекчение по лицата ви всеки ден, е нашата най-голяма награда.

Искрено ви благодарим! Без вас нямаше да сме това, което сме!


Вижте също с какво сме по-различни и какво предлагаме в услуга за Вашия дом и семейство >>

Споделете: