София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

4 типажа, търсещи обучение на кандидат-студенти

В услуга за Вашия дом

4 типажа, търсещи обучение на кандидат-студенти
4 типажа, търсещи уроци за кандидат-студенти

През годините на дейността ни много хора са се обръщали към нас, от „Кристанита“ с необходимостта от допълнителни частни уроци за кандидат-студенти. Основните причини са обогатяване на знания, наваксване на материал и, не на последно място: необходимостта от учител, който да подготви ученика за конкретните изисквания и специфики на съответните изпити.

Общото между всички тях е, че са амбициозни младежи, устремени към своето развитие – личностно и професионално.

Ето защо решихме да обобщим 4-те основни типажи гимназисти, които търсят обучение за кандидатстване в университет.


Васил - Амбициозният

Васил – Амбициозният

Васил е амбициозен, отговорен и решителен. Стреми се да е най-добрият, мечтае за кариера, иска да развива себе си като личност и професионалист. Необходимостта му от допълнителни частни уроци е заради непоколебимите му стремежи да бъде приет в желаната специалност – предпочита да придобие задълбочени умения, отколкото да разчита на ученическите си знания.

Родителите на Васил са амбициозни хора и експерти в професионалната си област. Те подкрепят безрезервно сина си и неговите планове за високи постижения в живота.


Борислава - Артистичната

Борислава – Артистичната

Борислава е артистична личност. Има талант, стреми се към себеразвитие, обича новите предизвикателства, особено ако съвпадат със съвременните трендове. Решила е да кандидатства в последния момент, защото дълго се е колебала към каква професия да се насочи. Освен това, разчита повече на таланта си, отколкото на постоянната работа. Има нужда от обучение за кандидат-студенти, защото трябва да наваксва доста материал и да се готви за изпитите „ударно“ в последния момент.

Родителите на Борислава са старателни хора, които подкрепят личностното развитие на детето си. Искат да е щастлива и я насочват към устойчив и балансират живот. Не държат тя да гради кариера, но са непреклонни, когато става въпрос да овладее професия или занаят.


Даниел - Усърдният

Даниел – Усърдният

Даниел е старателен и прилежен ученик. Насочил се е към тежка специалност с мъчни изпити и именно от това възниква необходимостта да се търсят частни уроци, които да допълнят познанията му от училище. Той не се бои от трудности, приема предизвикателствата с усмивка и се справя успешно със сложни ситуации.

Родителите на Даниел се гордеят с неговата упоритост и подкрепят решенията му при избор на специалност. Те са уверени, че той ще се справи и са готови да инвестират в качеството на неговото образование.


Калоян - Прилежният

Калоян – Прилежният

Калоян е прилежен ученик и дисциплиниран като характер. Свикнал е да изпипва всичко до последния детайл. Подготвен е със знания и умения, но търси допълнителни частни уроци, защото всеки изпит има своите специфики. Затова има нужда от учител, който да го подготви по конкретните изисквания и за точно определената специалност. Той винаги иска повече – от живота и от себе си. Той е бъдещ блестящ специалист в областта си, а защо не и млад предприемач.

Родителите на Калоян са трудолюбиви хора с широка обща култура и подкрепят решенията на сина си. Знаят, че той ще се справи с придобиването на професия, чрез която да се развива и която да му носи удовлетворение и успехи.


Споделете: