София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Ето кога да се обърнем към фирма за почистване

В услуга за Вашия дом

Ето кога да се обърнем към фирма за почистване

Кога да потърсим почистваща фирма

Питали ли сте защо услугата професионално почистване се развива толкова добре в днешно време? А чудили ли сте се дали няма да е по-добре да я използвате и вие лично? Или поне да пробвате?

Ето няколко ситуации, в които си струва да се наеме фирма за почистване:

 • Когато задълженията станат повече. Все по-често се случва да имаме твърде много задачи, а времето ни намалява правопропорционално. В такива моменти е добра идея да делегираме част от задълженията си и какво по-хубаво от това, ако ги преотстъпим на професионалист? Тук е важно е да отбележим, че фирмите за почистване разполагат с професионални машини и препарати, а и имат рутината в изпълнението на задачите си. Което им дава възможността да свършат повече работа за по-малко време, с по-добро качество.
 • След ремонт. Дори освежителните ремонти са тежки, дълги и трудоемки. А в края им искаме просто да се отпуснем в обновения си дом или да се насладим на новия си офис. Чистенето след ремонт изисква много повече труд и прецизност от стандартното почистване, било то и основно. Ето защо в такива случаи много хора се обръщат към почистваща фирма, която не просто да поеме задачата, но и да им спести хиляди главоболия.
 • Преди и след големи празници, тържества, банкети. Организацията на големи събирания изисква много труд и експедитивност. А почистването след това (когато имаме нужда от почивка и наслада от добрите спомени) е не по-малко досадно. Това е основната и най-значима полза на почистващите фирми в този контекст. Ето как ние, от фирма „Кристанита“, сме в услуга на клиента и по време на големи събития.
 • За абонаментно почистване. Пробвали сте услугата, знаете какви са предимствата ѝ и искате някой регулярно да го прави вместо вас. Основни предимства на фирмата са: че носи гаранция за труда си; че винаги има човек насреща, дори когато титулярът отсъства по някаква причина; че абонаментът е сравнително по-евтин от наемането на човек само от време на време.
 • Социалното одобрение (на услугата). Колкото и да сме независими, все пак сме социални същества и не сме изолирани от случващото се около нас. Щом една дейност се развива толкова стремително, то явно има сериозна причина. Толкова много хора ползват домашни помощници и фирми за почистване и повечето са доволни. Има защо да е така и причината е динамиката на делника, особено в големия град. Вместо да търсим моменти за любимите си хора, можем просто да си ги осигурим. Да, то струва пари, но всяко нещо си има цена. И е много по-лесно да платим в пари, отколкото да платим с друга част от свободното си време, с отказ от друго важно за нас нещо или чрез непрекъснато да лавираме между задачите.
 • Личният опит. Колкото и да четем предимства и отзиви за дадена услуга (или фирма), личният опит е незаменим. От други източници можем да научим каква е базовата цена и какви са ползите, но само когато опитаме, разбираме какво то носи за нас самите, колко ни струва и до каква степен си заслужава.
 • И не на последно място – за да си осигурим повече време за семейството и любимите занимания. Време, което така или иначе е все по-недостатъчно в днешния свят. Дните минават в ежедневни задачки, а близките ни имат нужда от нас. Както и ние от тях.

Ето какво става, когато се обърнете към почистваща фирма за първи път:

 • Разбирате, че наистина пести време, а резултатите са на по-високо ниво.
 • В идеалният случай сте толкова удовлетворени, че решавате да я използвате регулярно или да сключите договор за абонамент.
 • Или оставате доволни, въпреки че не можете да си го позволите в момента. Поне знаете към кого да се обърнете следващия път.
 • Разбирате точно какво представлява, колко усилия ви пести и дали си заслужава спрямо финансовите възможности, които имате.
 • Ако останете недоволни (защото и това се случва понякога), то поне сте направили преценка за самата услуга и остава да потърсите друга фирма. Ето тук сме писали за качествата, които един професионалист в почистването трябва да притежава, за да печели доверие още на етап проучване от страна на потенциалните си клиенти.

Във всички случаи си струва да пробвате услугата и да претеглите ползите и стойността за самите себе си, в контекста на собственото си ежедневие. Имате въпроси? Свържете се с нас! Предлагаме две разновидности на услугата: Професионално почистване и Домашни помощници.

 

Имате какво да допълните? Направете го в коментар:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *