София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Кой се нуждае от Професионално почистване на дома?

В услуга за Вашия дом

Кой се нуждае от Професионално почистване на дома?
почистване на дома - типажи

Синтезирахме 4 основни типа семейства, които търсят професионално почистване на дома – абонаментно и еднократно. Като цяло, това са хора, които предпочитат да оставят повече време за семейството и любимите си занимания. И поради тази причина търсят кой да ги замести в ежедневното домакинстване.

Вижте кой най-често се нуждае от професионално почистване на дома:

Доника - Деловата

Доника – Деловата

Доника е делова жена с много ангажименти. Ръководи собствен бизнес или е мениджър с много отговорности. Семейството ѝ трудно балансира между дома, работата, училището и личните планове. Често времето не стига за всичко. Затова предпочита да делегира част от задълженията си на професионалист. И то онази част, в която не са незаменими, за да се посветят на отговорностите си пълноценно и за да се отдадат на семейните моменти без да бързат за някъде.

В този образ попадат семейства, които знаят как да управляват времето си и да инвестират енергията си във важните неща. Избират абонаментно почистване с дългосрочен ангажимент на фирма, на която могат да разчитат.


Ива - Чистофайницата

Ива – Чистофайницата

Ива обича чистотата и реда вкъщи до перфекционизъм. Иска всичко да е блестящо и „под конец“. За чистенето предпочита да се довери на професионалист, а за себе си да остави създаването на уют и атмосфера. За нея поддържането на дома е въпрос на грижа и отношение – към семейството, към себе си, към ежедневието и към живота.

В този профил влизат семейства, за които е важно предимството на човек с опит и професионална техника и препарати. Затова предпочитат да се обърнат към фирма, предлагаща абонамент.


Грета - Енергичната

Грета – Енергичната

Грета е енергична жена, която е свикнала да управлява живота си отлично. Добра е в организацията и, заедно със останалите членове на семейството си, се справя с всичко – поддържането на уюта в дома, израстването в професията, ангажиментите в работата и грижовността към семейството. Трябва й професионална помощ в почистването само при нужда – след ремонт, около големи събития и т.н. Затова се обръщат към фирми еднократно или няколко пъти в годината.

В този профил попадат семейства, които са задружни, подкрепят се и си разпределят задълженията така, че всичко да върви гладко. Затова и нямат нужда от абонаментна услуга, но с удоволствие търсят професионална помощ при нужда от голямо почистване. Най-вече защото професионалните умения и техника на фирмите за почистване пестят много време и енергия.


Ани - Хармоничната

Ани – Хармоничната

Ани е хармонична личност, която се стреми към баланс в живота. Стреми се към себеразвитие – лично и професионално. Обича уюта и семейството си. Има нужда от моментите с любимите си хора. Иска време за своите хобита и спорт, за четене и посещение на културни мероприятия, за екскурзии и пикници сред природа и т.н.

В този образ влизат семейства, които търсят равновесие в живота (доколкото това е възможно и зависи от тях). Избират абонаментно професионално почистване, за да инвестират своето време и енергия в приятни дейности и разнообразни събития. А някои от хората в този профил предпочитат да наемат домашна помощница.


Ако имате въпрос – свържете се с нас!

Споделете: