София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

В помощ за вашата сватба

В услуга за Вашия дом

В помощ за вашата сватба

Едно от вълшебствата на сватбения ден е, че това е Вашият звезден миг и всички погледи са към вас! Ето защо, ние можем да Ви осигурим пълно спокойствие като помогнем за приготовленията, провеждането, посрещането на гостите и заниманията за децата.

Така за вас ще остане единствено да блестите с целия си чар!

Каква помощ в организацията на сватбения ден предлага „Кристанита“?

Посрещане на гостите

По традиция преди провеждането на официалната част, бъдещата булка събира в дома си най-близките си хора – родителите, шаферките, кумата… Всички, които ще я направят по-щастлива и ще й бъдат незаменима опора в приготовленията. Нашата мисия е да оставим веселбата на сватбарите като се погрижим за декорацията на дома, подреждането на трапезата, почистването преди гостите, грижата за това всеки да си има всичко, без да се налага булката да влиза в ролята на домакиня и в този ден.

Подреждане на дома

Преди да дойдат гостите дома се нуждае от освежаване, почистване и подреждане. Ние знаем колко е важно за булката точно в сватбения ден да се отдаде на емоцията напълно. Затова се грижим тя да се занимава със себе си и с най-близките си гости, поверявайки дома в ръцете на истински професионалистидомашните ни помощници имат златни ръце и огромни сърца.

Занимания с децата

Най-малките гости искрено се вълнуват на такива мероприятия, но често им доскучава. Особено когато техните родители са заети с организацията. Ето защо се грижим около тях да има детегледачка, която да им отдаде времето си пълноценно, да организира игрите и да ръководи грижите.

Почистване след гостите

Да, когато тръгнете към гражданското за заветния подпис, дома ви ще се нуждае от почистване след гостите. Не се притеснявайте, ние сме насреща – в помощ за вашата сватба.

И най-вече – ние сме до вас чрез грижата за това да се отдадете на радостните мигове пълноценно, без да се налага да мислите за битови подробности.

Не се колебайте и се свържете с нас, ако имате нужда от помощ за провеждането на сватбата! Обещаваме да сме лъчезарни и усмихнати във Ваша чест!

Споделете: