София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Обучение на ученици 1-12 клас в София и областта

В услуга за Вашия дом

Индивидуални и групови занимания по български език и литература, математика, история и английски език

Детето ви има затруднения с материала в училище? Ще кандидатства? Или има желание да се развива по-задълбочено, отколкото застъпеното в общественото образование?

Обучение на ученици

Ние, от „Кристанита“, предлагаме индивидуални и групови занимания на ученици 1-12 клас по български език и литература, математика, история и английски език.

Обучение на ученици 1-4 клас

С ученици в началния курс педагозите ни извършват обучение с цел наваксване на пропуснат учебен материал. Контролират и помагат при написване на домашните работи.

Предлагат индивидуален подход, за да се гарантира повишаване успеха и подпомогне умението за концентрация на ученика.

Обучение на ученици 5-7 клас

С учениците 5-7 клас се предлага подготовка по български език и литература и математика с цел успешно справяне с външното оценяване в 7 клас.

Набляга се на подобряване на уменията за създаване на репродуктивни и аргументативни текстове. Контролът на знанията се осъществява чрез тестови проверки.

Обучение на гимназисти и кандидат-студенти

За успешното преодоляване на държавните зрелостни изпити фирмата предлага подготовка по предметите български език и литература, математика и история. При обучението по български език и литература се набляга на развитие на умения за написване на аргументативни текстове, интерпретативни съчинения, писане на есета, на резюме и решаване на тестове.

При обучението по математика и история се акцентира на успешното справяне с тестовите проверки.

За кандидат-студентите фирма „Кристанита“ предлага кандидатстудентски курсове по български език и литература, история и математика. Квалифицираните педагози помагат за разработките по дадените дисциплини, осъществяват пробни изпити.

Имате нужда от помощ при подготовката на ученици и кандидат-студенти? Доверете ни се. Ние сме насреща за Вашите нужди.

Споделете: