София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Професионално почистване на офиси в София

В услуга за Вашия дом

Желаете да почистим офиса Ви?

От години предлагаме отлично почистване на Вашия офис, заведение или търговска площ. Екипът ни се състои от обучени професионалисти с опит. Работим на територията на град София и областта. Предлагаме както еднократно почистване, така и абонаментни планове.

Разполагаме с модерна почистваща техника, която можем да използваме и по Ваш избор.


TMB EXTRACT P 25

Професионалeн екстрактор TMB EXTRACT P 25 (перяща прахосмукачка) – гарантира отлични резултати при пране на килими, мека мебел, матраци и тапицерии.


Еднодискова машина за подово почистване

Еднодискова машина за подово почистване. Тя е подходяща за цялостно почистване на твърди и меки силно замърсени повърхности.


Професионален парогенератор GAL

Професионален парогенератор GAL, Пaрогенераторът GAL е машина, която произвежда суха пара под налягане с температура от 160 °, благодарение на което се постига отличен ефект на почистване и дезинфекция.


екстрактор PUZZI 10/1 на KARCHER

Мощен професионален екстрактор PUZZI 10/1 на KARCHER за почистване на малки области с текстилни покрития като килими и тапицерии. Работи с много ниско ниво на остатъчна влага, което го прави подходящ за ежедневна употреба, а почистените повърхности могат да се използват почти веднага.


Изключително екологично чист метод на почистване без препарати и фина прах във въздуха. В офиса ви можем да почистим абсолютно всичко със специалните приставки, предназначени за това. Незаменими сме при:

  • Стъкла и гумени уплътнения, входни врати и лепенки от дограми, надписи от графити;
  • Всякакви подове – парогенераторът е най-лесният начин за почистване на фуги, мокри помещения, тоалетни;
  • Луксозен паркет, скъпо дърво, мека мебел, фотьойли и дивани, пердета и щори;
  • Мазнините по печки, фритюрници, хладилници.

професионални препарати и обезмаслители

Ще почистим Вашия офис или търговски площи с професионални препарати и обезмаслители на немските производители Kleen Purgatis. За нас е важно да постигаме винаги отлични резултати и да изграждаме дългосрочни партньорства със своите клиенти.


Ние, от фирма „Кристанита“, не просто ще изчистим до блясък Вашия офис – ние работим изцяло в услуга на Вашето свободно време и продуктивността на екипа Ви.

Свържете се с нас!

Споделете: