София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Консултации с психолог в София

В услуга за Вашия дом

Психологически консултации с консултант-психолог за справяне с житейските ситуации

Дълги години „Кристанита“ е вашият отговор за всякакви ситуации в дома и семейството. Знаем колко изтощаващи и натоварващи са отговорностите за вашите най-любими и беззащитни близки – деца или възрастни хора. Чувството за изгубеност, търсенето на правилната посока, съмненията дали полагаме достатъчни грижи са ежедневие.

Предлагаме ви помощ в лицето на нашия консултант-психолог, който ще упъти вас и вашите близки в дебрите на човешката психика и ще ви даде подходящи съвети за справяне с житейските ситуации. Без гняв и депресия, с емпатия и любов.

В какво се състоят консултациите с психолог, които предлагаме?

  • Еднократна консултация по въпроси с трудностите в ежедневието; проблеми в общуването със семейството; емоционални „дупки“ и кризи; трудно преодоляване на проблеми; непоносимост към ежедневието от страна на болния човек и неговите близки; чувството за изгубеност и липса на перспектива при възрастни и самотни хора…
  • Редовни срещи със специалист в областта, когато проблемите са се задълбочили твърде дълго и ви е трудно да ги погледнете от дистанция; когато ситуацията е непозната за вас; когато емоционалното възстановяване ще отнеме повече време…

За кого са предназначени психологическите консултации?

  • За възрастни хора, чието битие им тежи или просто имат нужда да поговорят с доверен човек, който да не е от семейството им, за да се отпуснат напълно пред него и да споделят всичко, което им тежи.
  • За болни хора, които изпитват трудности да се справят със състоянието си в емоционален план.
  • За деца и тийнейджъри, които изпитват затруднения в общуването, социализацията или контрола върху емоциите си.
  • За семейството на хора с проблем. Подкрепата на най-близките е един от най-важните аспекти за справянето с емоционалната нестабилност и психологическите проблеми. И тъй като за неспециалистите в областта на психологията е трудно да окажат адекватна помощ, сме предвидили възможност да обсъдят своя подход с професионалист. По този начин ще са в състояние не просто да подкрепят, но и да помагат. От друга страна, близките на хора със здравословни и психологически проблеми, също изпитват негативни чувства, които им причиняват чувство за вина или безпомощност и с които не винаги могат да се справят.
  • Подкрепа за бременни и млади майки
  • Консултации с психолог след раждане
  • Консултации и насоки за правилно възпитание и отглеждане на децата

Услугата е предназначена за всеки, който изпитва трудности за справяне с житейските ситуации, но е особено удобна за клиенти, които използват и останалите ни услуги, като детегледачки, домашни помощници и, не на последно място, асистенти за възрастни хора и рехабилитатори. Когато сме ангажирани с един човек и неговото семейство, ние можем да обхванем ситуацията пълноценно и да предложим най-подходящата помощ в съответния контекст.

* Консултациите могат да бъдат проведени и онлайн. По принцип консултациите с нашия консултант-психолог се провеждат в София, на удобно място в центъра на града.

Свържете се с нас, ако имате нужда от разговор със специалист или професионална психологическа помощ.

Споделете: