София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Рехабилитатор за София и областта

В услуга за Вашия дом

Професионална помощ за физическо възстановяване след травма или обездвижване

От години „Кристанита“ е точният отговор за адекватна и навременна помощ при всякакви ситуации в дома и семейството. Предлагаме повече от услуги за домакинството и хората в него – доказали сме се с уменията за създаване на душевен и физически комфорт в грижата за деца и възрастни хора.

Затова предлагаме услугите на рехабилитатор, който се грижи за хора с нужда от физическо възстановяване след травма или обездвижване и се отнася към тях с умение и топлота. Начинът, по който се провежда самата рехабилитация, зависи от диагнозата и състоянието на болния и се извършва на място, при самия него.

Рехабилитация в дома на болния

Нашият рехабилитатор ще идва при пациента, тъй като физикалното рехабилититране е най-успешно именно в домашни условия. Това е така по ред причини, като основните сред тях са:

  • Спокойствието на болния, който е в собствения си дом, на сигурно място.
  • Отпада нуждата от транспортиране на болния, за когото придвижването е трудно и болезнено по принцип.
  • Средата в дома е най-подходяща за провеждане на по-качествена рехабилитация, защото именно тази среда носи емоционална стабилност на болния. А психиката е един от водещите фактори за по-бързо физическо възстановяване.

За кого е предназначена рехабилитацията?

Хората, за които е предназначена рехабилитацията са пациенти с инсулт, посттравматични и постоперативни състояния, рани, фрактури, ортопедични травми и заболявания, някои заболявания на централната нервна система, дископатии, радикулити, периферни парези, ревматични болести, дегенеративни ставни заболявания (артрози, артрити, гонартроза, коксартроза), радикулити, плексити, неврити и други.

Нашият рехабилитатор не просто ще извършва необходимите процедури, но и ще спечели доверието на пациента, ще го предразположи, ще поддържа мотивацията му за справяне с проблема и понасяне на болките при самите процедури. Ще се погрижи и за психиката му от гледна точка на по-бързото му възстановяване.

* При трудности за болния и семейството му за справяне с емоционалната страна на болестта и тежкото възстановяване след нея, можете да се обърнете към нас и за консултации с психотерапевт.

Потърсете ни, ако вие или ваш близък се нуждае от професионална помощ за възстановяване от посттравматични и постоперативни състояния. Нашият рехабилитатор работи с пациенти от София и областта.

Споделете: