София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

С детегледачка на море

В услуга за Вашия дом

С детегледачка на море
С детегледачка на море

Слънцето напича приветливо, вълните плавно галят пясъка, докато лекият бриз разхлажда освежаващо. Децата строят замък от пясък, докато ние лежим на отпуснати плажа, презареждаме батериите си под парещите лъчи и небрежно отпиваме от ледено-студената напитка. И точно посягаме за книгата до нас, за да е пълна идилията, когато дочуваме над главата си: „Мамо, мамо, тате, тате!“, „Той ме скубе!“, „Тя започна първа!“, „Искам сладолед!“, „Морето ми изяде замъка!“, „Пишка ми се ТОЧНО СЕГА!“… Скачаме бързо, докато се опитваме да отстраним внезапно нахлулия пясък в очите си и, разливайки питието върху книгата, установяваме, че вече няма нужда да търсим тоалетна…

Тази и още много подобни истории са само част от приключението, наречено „На почивка с деца“.

А така ни се иска понякога да имаме още един чифт ръце, с чиято помощ да си разделим грижите, за да си оставим повече моменти за веселба!

Едно от най-съкровените желания на работещите родители е да прекарат своята отпуска със семействата си. Според нас и нашият опит, да вземат детегледачката на море, е предпоставка за по-пълноценно прекарани мигове със семейството. Защо? Защото тя е човекът, който ще поеме част от вниманието към децата, за да има повече време за приключения.

От опит знаем, че децата са по-кротки с повече възрастни около тях. Самият факт, че има на кого да разчитат, ги прави по-уравновесени. А и самите възрастни са по-спокойни. Фактът, че грижата се дели на две (или на три), дава на родителите допълнително пространство и търпение. Всичко това е условие за пълноценна почивка, изпълнена с един куп развлечения. Не само ние имаме право на отмора. Самите деца имат нужда от нея – да се откъснат за малко от ежедневния бяг, в който родителите следват графици и изискват и от децата да ги спазват. Да усетят свободата и липсата на правила (е, почти). Да видят нови места, нови усещания, нови възможности…

Разбира се, ваканцията е едно от най-приятните неща и за всички нас е най-вълнуващо да сме със семейството, за да споделяме радостите всички заедно. Но да не забравяме, че семейната отпуска не изключва и други хора – приятели, баби, братовчеди и, да – бавачката също.

Детегледачката става част от семейството и детето е щастливо с нея. Тя не е просто служител, който помага. На първо място тя е доверен човек, с когото делим приятни моменти. Детегледачката на семейната почивка е повече от помощник – тя е част от сговорната дружина.

Бонус полза от това да отидем с детегледачката на море

Тези от нас, които разчитат на услугите на бавачка, знаят колко важна е тя за детето и неговото развитие. Една споделена почивка помага за заздравяване на тази връзка, както и за укрепване на нашите взаимоотношения с нея. И, не на последно място, за затвърждаване на общите правила към детето, които и ние, и тя следваме.

Много наши клиенти са разчитали на нашите бавачки, когато ходят на море. От техните усмивки, а и от разказите на детегледачките, знаем какво преживяване е това. За тях, за детето и за цялото семейство.

–-
* Ако желаете и вие да разберете как лудницата на плажа, може да се превърне в небрежна почивка с коктейл в ръка: свържете се с нас. Детегледачките на „Кристанита“ са сертифицирани, опитни и грижовни. Разбира се, тези предимства важат и ако сте привърженици на планините, язовирите и SPA хотелите.

Споделете: