София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

Какво значи добра фирма за почистване?

В услуга за Вашия дом

Какво значи добра фирма за почистване?
професионално почистване на дома и офиса

Кое отличава добрата фирма за професионално почистване на дома и офиса?

Това е първият въпрос, когато търсите кой да изпълни за Вас услуга, от която се нуждаете, нали? Кой е най-добрият в областта, на кого да се доверя, кой е коректен, кой е качествен? И, разбира се – цената. Не просто ниската цена, а оптималната сума, която да виждате като вложение, вместо като разход.

Как разбирате на кого да се доверите да изчисти дома и офиса ви качествено, като това качество да е по Вашите критерии? Кое е водещ критерий за вас? Препоръките от клиенти, представителния му сайт, мнения по форуми?

За съжаление, има твърде много въпроси, няма точна формула, а отговорът никога не е еднозначен.

В тази статия ще Ви споделим кои според нас са критериите за една наистина добра фирма за професионално почистване. Това са нашите критерии – на тях държим, към тях се стремим и по тях действаме за всеки наш клиент. Защото вярваме, че само така можем да спечелим доверие и да превърнем поръчката в дългосрочен ангажимент, от който и двете страни да са доволни.

Прочетете и споделете в коментар прави ли сме, какво сме пропуснали и какво искате Вие лично!

  • Добрата фирма на първо място има добър екип – хора с обща цел, отдадени професионалисти и служители, които не познават отегчението.
  • Добрата почистваща фирма е в дома или офиса Ви, за да го почисти вместо Вас. Адаптира услугите си по Вашите правила и спазва Вашите срокове.
  • Истинският професионалист пести от това, което клиентът иска да спечели – времето. Инвестирайки в качествени препарати, техника и персонал, се скъсява времето за изпълнение и се повишава качеството. А това е една наистина добра сделка за двете страни! Нали?
  • Добрата фирма води диалог. Интересува се от потребностите на клиента и поема единствено поръчките за почистване на домове и/или офиси, които може да извърши качествено и в срок. Всяка компания има точно определен капацитет и не може (а и не би трябвало) да изневерява на себе си за отделните поръчки. Всичко това се уговаря предварително преди да се сключи сделка.
  • Прецизност и прозрачност. По отношение на правилата, комуникацията, гъвкавостта, договорите и (не на последно място) – извършването на самата услуга.
  • Професионалистът се развива. Днес е лесно да проследите присъствието на пазара на всяка една фирма онлайн. Достатъчно е да я потърсите в Интернет и да погледнете датите на писаното от/за нея. Ако има развитие (като услуги, персонал, квалификация, отношение и всичко) – това е бранд, който държи на името си. А това е първата стъпка в посока качество.

Как да разберете коя почистваща фирма да изберете?

Добрата фирма за почистване на офиси и домове не е само една. Всъщност, няма как да сте сигурни предварително кой е Вашият човек, но истината е, че човек или е професионалист във всяко отношение, или не е. Ако е на високо ниво в комуникацията с потенциален клиент, то вероятността да извършва услугите си качествено е значително по-висока. Ето няколко простички неща, които да вземете предвид, за да разберете дали отсрещната страна е истински професионалист:

  • Колко време му трябва да отговори на запитването Ви? Разбира се, никой не е на линия 24/7, но бавенето на отговор повече от 1 работен ден не е особено приемливо.
  • Как отговаря на запитването ви, какъв е тона на комуникацията, резонира ли на Вашето вътрешно усещане за сигурност и доверие? Дори по телефона един приветлив глас със загриженост в деловия тон е добро начало на диалога.
  • Интересуват ли се от Вас и Вашия случай или просто ви информира за услугите си? Все пак, фирмата трябва да почисти именно Вашия дом или офис, а всеки обект е различен като интериор, потребности, виждания за чистота на самия клиент, финансови възможности.
  • Склонни ли са да отговарят на въпросите Ви добронамерено? Клиентът има право да разгледа повече оферти, да сравни и тогава да избере. А за истинския професионалист всеки разговор с потенциален клиент е ценен. Той знае, че така се печели доверие и дори да не го наемете сега, то доброто му име е по-важно от еднократното извършване на услуга.

* Ние, от фирма „Кристанита“, сме превърнали тези простички правила в своя мисия и се стремим да се подобряваме не само по отношение на услугите и екипа си, но и като личности, поставяйки човечността на първо място. Работим на територията на София и областта и сме „В услуга за Вашия дом„. Освен професионално почистване за дома и професионално чистене на офиси, предлагаме и помощ в домакинството, гледане на деца, уроци за ученици и лични асистенти за възрастни хора.


Споделете: