София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

С детегледачка на планина

В услуга за Вашия дом

С детегледачка на планина
на планина

Вятърът плавно поклаща клоните, птиците пеят нежно, докато поточето в долината шумоли напевно. Децата тичат по пътеките и покоряват крайпътните скали, докато ние презареждаме батериите си в аромата на боровите гори. И точно решаваме да поспрем за глътка вода сред насладата от гледката в низините, когато дочуваме покрай нас: „Мамо, мамо, тате, тате!“, „Той ми взе камъчето!“, „Тя започна първа!“, „Уморих се да ходя!“, „Кога ще стигнем планината!“, „Пишка ми се ТОЧНО СЕГА!“… И докато реагираме, ситуацията се сменя няколко пъти.

Такива истории се случват не само в ежедневието, но и по време на приключението, наречено „На планина с деца“.

А така ни се иска понякога просто да се насладим на момента и да споделим тази наслада с децата, заменяйки мрънкането с веселба!

За работещите родители е безценно да прекарат отпуските си със семейството, да преживеят куп приключения с децата, да съпреживеят малките житейски моменти през неподправената критика на малките естествоизпитатели. Съдейки по нашия личен опит, да вземат детегледачката на планина, е предпоставка, че родителите ще се насладят на повече спокойни мигове с децата, защото имат още един чифт ръце на разположение.

От опит знаем, че добрата бавачка става част от семейството и детето е щастливо с нея. Присъствието ѝ на семейната отпуска означава присъствие на още един доверен възрастен, който не просто ни отменя, а с когото споделяме безценни моменти. Тя не е просто служител, тя е повече от помощник – тя е част от приключенската компания.

Децата са по-спокойни с повече възрастни около себе си, защото винаги знаят, че има някой на разположение, на когото да разчитат. А и самите възрастни са по-уравновесени, когато обгрижването, особено на по-малки деца, се сподели. Това е и предпоставка за по-добра почивка и повече удоволствие от развлеченията. Самите деца също имат нужда от ваканцията – така се откъсват поне за малко от рутината в ежедневието и спазването на графици. Усещат свободата, виждат нови места, преживяват нови усещания, имат много нови възможности…

Бонус полза от идването на детегледачката на планина с нас

Хората, които използват помощ от професионални детегледачки, знаят какво влияние оказва тя върху детето. Между тях се изгражда връзка, чието заздравяване по време на почивка, ще спомогне за по-доброто развитие на отношенията им и след това. Освен това, ваканциите сред природата са идеален повод и за опознаването между нея и родителите. И, не по-малко важен е и фактът, че така се затвърждават общите правила, които детето следва с отговорните за него възрастни.

През годините, много от нашите клиенти са разчитали на помощта на своите бавачки за своята отпуска на планина. От техните отпочинали лица и от разказите им знаем, че е било вълшебно преживяване за всички.

–-
* Ако желаете и вие да превърнете отмората на планина в незабравим спомен за вас и вашето дете: свържете се с нас. Детегледачките на „Кристанита“ са сертифицирани, опитни и грижовни. Разбира се, тези предимства важат и ако сте привърженици на почивките на море.

Споделете: