София, бул. Стамболийски 130-132
088 920 8966; 02 822 1847
kristanita@abv.bg

„Кристанита“ – Професионална помощ в домакинството

В услуга за Вашия дом

Грижа за дома, децата и възрастни хора на територията на София и областта

Създадохме фирма „Кристанита“ през 2010 година с основната цел да улесним общуването между хората. В забързания делник всеки от нас има нужда от добър и надежден помощник.

Ние предлагаме точно това.

Здраво стъпили на пазара, отговаряме на Вашите потребности, предлагаме денонощна грижа за Вас, за Вашето дете, за Вашия възрастен човек, за Вашия дом. Ние сме Вашият компас в дебрите на човешките взаимоотношения.

Кристанита: В услуга за Вашия дом.

Предлагаме професионална помощ в домакинството в следните направления:

Работим със собствен персонал, без такси и комисионни с клиенти от София и областта. През годините сме спечелили сърцата на стотици доволни клиенти, което е и най-голямата отплата, а и гордост за нас.

Защо да изберете именно „Кристанита“?

  • Ние разполагаме с най-обучените кадри в областта, защото предлагаме повишаване на квалификацията с помощта на психолози и специалисти. Нашите домашни помощници, детегледачки и асистенти за гледане на възрастен човек осигуряват качествена и всеотдайна работа по такъв начин, че за нас няма нерешими проблеми.
  • Работим упорито за осигуряването на Вашия комфорт, за да Ви спестим загубата на време и средства.
  • За Вашето дете предлагаме помощ и от квалифициран педагогически персонал за по-доброто усвояване на знанията. Децата се забавляват и учат под нашите уверени напътствия.
  • Благодарение на безпогрешния си усет успяваме да задоволим Вашите изисквания при всякакви ситуации и за всякакъв вкус.

Доверете ни се! Изберете ни! Нека сбъднем Вашите мечти.

Споделете: